Enterprise Europe Network innovációs partnerkereső adatbázisa

Innovációs partnerkereső adatbázis

Az Enterprise Europe Network Innovációs partnerkereső adatbázisa hatékonyan támogatja a fejlett technológiák hasznosítását a nemzetközi piacokon. Az adatbázis egyrészt az innovatív kis- és középvállalkozások, másrészt a kutatóintézetek és egyetemek technológiai ajánlatait, illetve igényeit dolgozza fel. Célunk, hogy a rendszer működtetésével hozzásegítsük ügyfeleinket új piacok és/vagy fejlesztő partnerek felkutatásához, valamint elérhetővé tegyük számukra a legújabb technológiákat.

Mit tartalmaz az adatbázis?

A naponta új profilokkal frissülő adatbázis jelenleg több mint 6.500 ajánlatot és igényt tartalmaz Európa 50 országából. A kínálati oldalon a piacképes, kidolgozott innovatív technológiák és termékek mellett azok is megjeleníthetők, melyek még továbbfejlesztést igényelnek. A keresleti oldalon innovatív technológiai megoldásokat, vagy know-how-t igénylő cégek várják üzleti partnerek jelentkezését.

Hogyan használhatja az adatbázist?

Gyorsan és kényelmesen válogathat az Innovációs partnerkereső adatbázisban, a rendszer jól áttekinthető struktúrája megkönnyíti a tájékozódást. Ha valamelyik profil felkeltette az érdeklődését, és szándékában áll fölvenni a kapcsolatot az adott profilt beküldő céggel, kérjük, keresse munkatársainkat! A jelentkezés feltétele a csatolt angol nyelvű kérdőív (EOI) kitöltése, mely egyben a kapcsolatfelvétel szabályait is rögzíti.

 

>> Böngésszen az Innovációs partnerkereső adatbázisban!

 

Hogyan lehet bekerülni az adatbázisba?

Az Innovációs partnerkereső adatbázisba az Ön technológia ajánlata, illetve technológia igénye is bekerülhet. Ehhez ki kell töltenie egy angol nyelvű adatlapot, lehetőség szerint angolul; majd az Enterprise Europe Network munkatársai egyeztetik Önnel, hogy az adatlap minden szükséges információt tartalmaz-e, a megfelelő részletességgel.

Amennyiben a pontosításhoz segítséget kér, kollégáink felkeresik Önt egy előre megbeszélt időpontban, hogy egy ún. mélyinterjú keretében közösen fogalmazzuk meg a cég technológia igényét vagy ajánlatát. Az ily módon elkészített angol nyelvű cégprofil hatékony eszköze a külföldi partnerek felkutatásának. Az adatlap összeállítása mindössze 2-3 órát vesz igénybe.

Kérjük, töltse ki az oldal alján található angol nyelvű technológia kínálat (TO) vagy technológia igény (TR) adatlapot az oldal alján letölthető segédlet információinak figyelembevételével!
 

Hogyan kaphat innovatív ajánlatokat e-mail-ben?

>> Regisztráljon az Automatikus innovációs partnerkereső hírlevélre! 

Az adatbázisban található legújabb profilok

 >> Tekintse meg a legújabb külföldi innovációs ajánlatokat!

Letölthető anyagok itt (az oldal alján): http://www.fki.gov.hu/szolgaltatasaink/innovacios-partnerkereso-adatbazis
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Török Antal

9023 Győr,
Verseny u. 5.
Telefon:
96/413-688
Fax: 96/413-688
Mobil:
+36 20 9569-721
E-mail:
iparjog@fmmc.hu
Török Antal - MagyarTörök Antal - AngolTörök Antal - Német